5 Beautyfavorieten

0

Sommige nieuwe beautyproducten zijn niet alleen goed of mooi, ze zijn ook handig, grappig of origineel.
Dit is onze persoonlijke Top 5 van dit najaar.

Lippeninkt

Chanel ink

Rood is (naast zwart en wit) natuurlijk een bekende basiskleur bij Chanel. Heel classic tinten rood zijn uitgebracht voor nagellak en lipsticks, maar nu heeft Chanel een originele manier gevonden om meer met rood te doen. Rouge Allure Ink is een heel dunne vloeistof die de lippen een matte kleur geeft. De ‘inkt’ is heel licht en voelt prettig aan, terwijl het vloeistofje toch een intense kleur achterlaat.
Rouge Allure Ink kost € 35,- en ligt vanaf 1 oktober in de parfumerie. www.chanel.com

Brand een kaarsje voor mooi haar

amixur
Haarmerk Amixur heeft een heel bijzondere manier gebracht om je haar een boost te geven: een kaars. Als je even tijd hebt voor een haarmoment, steek je het kaarsje aan en wacht je tot er een laagje olie is gesmolten. Dat breng je aan in nat haar, masseer je goed door en laat je intrekken. De olie (Jojoba voor dun en fijn haar, Coconut voor normaal haar en Argan voor dik/droog of sterk krullend haar) verzorgt en verzacht het haar intensief. Uispoelen kan met producten uit dezelfde lijn.
Amixur Candle Oil € 49,95, shampoo en conditioner (300 ml) € 24,95, exclusief bij www.johnbeerens.com.

Inktpotje voor een mooie teint

Schermafbeelding 2016-09-07 om 12.16.19
Supermakkelijk idee: het nieuwe ‘kussentje’ van YSL Beauté. Entree de Peau is een foundation, maar dan een die ook klunzen over de streep zal trekken: het is een heel vloeibare, lichte emulsie, een ‘inkt’, die danzkij het kussentje precies goed gedoseerd op de huid komt. Je huid is snel fris, egaal en helder opgemaakt, zonder glim en met een goede dekking. Het fijne is vooral dat je niet meer hoeft e knoeien met je vingers en nooit te weinig of teveel foundation pakt.
Er zijn 6 matte, intense kleuren die je voor € 62,- per stuk vindt bij de parfumerie.

Truffel in je haar

oolaboo-hairmist

 

Smeer het maar in je haar – jaja, maar dan wel graag truffel. Het Nederlandse merk Oolaboo heeft een leuke serie haarproducten en daar is een al even leuke nieuweling bijgekomen: Blushy Truffle. Een spray die je haar niet verstevigt, maar voor een geweldige glans zorgt en en passent ook pluis en statisch haar onder controle houdt. Voor glans is een fijne olie nodig, en daarvoor koos Oolaboo Italiaanse truffelolie. Maak je geen zorgen over raar ruikend haar: de spray ruikt naar karitéboter.
Voor € 41,50 verkrijgbaar, kijk voor adressen op www.oolaboo.com of shop via www.oolabooshop.com.

Iedereen kan kleuren

 

bobbibrown

Je gezicht een beetje mooier maken is een fluitje van een cent als je het gewoon met potlood kunt doen. Retouching Face Pencil van Bobbi Brown is daar perfect voor. Dikke potloden in tien tinten, waarmee je moeiteloos van alles kunt doen: rode plekjes en levervlekjes bedekken, schaduwen retoucheren en highlights aanbrengen. Breng gewoon een laagje aan met potlood en dep het met je vingers een beetje uit. Kies 2 tinten: een die bij je huid past, en een wat lichtere voor de highlights. Prijs: 29,-. Zie www.bobbibrown.nl voor verkoopadressen.

 

 

 

Plaats een reactie