Aan de pil

0

Als het aan Swisse ligt, is elke dag een mooie dag. En daar is natuurlijk niks op tegen. Dit Australische voedingssupplementenmerk introduceert voor het eerst haar assortiment in Nederland en dat pakken ze groots aan.

Wie wel eens naar het televisieprogramma Masterchef Australië heeft gekeken, kent chefkok George Calombaris. Deze aimabele meneer is al enkele jaren ambassadeur van Swisse en onlangs was hij in Nederland om uit te leggen hoe de vitaminen en mineralen van dit merk hem helpen om in zijn drukbezette leven op de been te blijven.
En hij niet alleen, ook TeamNL dat onze sporters in Rio begeleidt, heeft een aantal producten geselecteerd die goed passen bij de aanbevelingen op weg naar de Spelen. Ranowi Kromowidjojo is de Nederlandse ambassadrice van Swisse en ook wij ‘gewone stervelingen’ kunnen ons tegoed doen aan de selectie van 22 producten die verkrijgbaar zijn in drogisterijen en online.

Photo © JoniIsraeli.com
Swisse is een van de bekendste vitaminemerken in Australië, ze leveren voedingssupplementen van hoge kwaliteit met natuurlijke kruidenextracten en essentiële vitaminen en mineralen, bedoeld als aanvulling op het dagelijkse eet- en leefpatroon om de persoonlijke balans te helpen behouden of te herstellen.
Er zijn speciale supplementen voor vrouwen en mannen, voor haar, huid en nagels, speciaal voor de spieren en nog veel meer. Op www.swisse.nl vind je het hele assortiment.

 

 

Plaats een reactie