Adem in, adem uit – met korting!

3

In Zandvoort aan Zee ligt ZenZo yoga, waar Monique Christiaans yogalessen geeft. En verrukkelijke detox-weekends, waar je deze zomer misschien met korting heen kunt!

Druk, druk, druk? Dat kennen we allemaal wel, en juist in een drukke periode is het goed om bewust op de rem te gaan staan en tijd voor jezelf te nemen. Een uur yoga is dan al heilzaam en een heel weekend natuurlijk helemaal. Maar ook als je helemaal niet druk bent, is het puur genieten van yoga. Ontspannen kan nu op een heerlijke manier: lekker buiten op het strand, onder begeleiding en voorzien van gezonde sapjes.

Drie dagen mindfull
ZenZo Yoga organiseert detox- en yogaweekends in Zandvoort. Je slaapt in het heerlijke NH Hotel aan de boulevard en brengt vrijdag- tot en met zondagmiddag door bij de studio van Monique Christiaans, ZenZo. Tijdens dit driedaagse programma kom je helemaal bij, terwijl je bovendien bewuster met je (mentale) gezondheid en voeding leert om te gaan. Het programma loopt van een detox-workshop en een mindfulness-wandeling langs de zee tot heerlijk ontspannen in de sauna of tijdens een wellness- of massagebehandeling. Tussendoor drink je de vers gemaakte sappen van Monique.
De weekends zijn voor iedereen geschikt, van geïnteresseerde beginners tot gevorderde yogabeoefenaars. Iedereen is welkom en wordt persoonlijk begeleid. Bij mooi weer worden verschillende yogalessen op het strand gegeven en eentje vindt plaats bij zonsondergang. Onvergetelijk!
Uitgerust, schoon en fris keer je weer huiswaarts, om nog lang na te genieten.

Meer weten of een afspraak maken?
De ZenZo Yoga weekenden worden de hele zomer georganiseerd. Het programma start vrijdag om 15.00 uur en duurt tot zondag 17.00 uur. De deelnemers verblijven in het mooie en prachtig gelegen NH Hotel in een luxe kamer met zeezicht.
Kijk voor het maken van een afspraak, alle data en de prijzen op www.zenzoyoga.nl.

Winactie Zenzo

Win!

Er is korting met cadeautjes voor drie lezers van Grey Unlimited. Wil je kans maken op een kortingsbon van 50 euro, een linnen tasje en een dopper, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Grey Unlimited of LIKE de Facebookpagina van Grey Unlimited. Heb je je voor beide al eerder aangemeld?  LIKE dan dit bericht over Zenzoyoga op onze Facebook pagina. Op woensdag 18 mei maken we de winnaars bekend op onze website en Facebookpagina. De kortingsbonnen kunnen elk weekend worden gebruikt, zie www.zenzoyoga.nl.

 

Plaats een reactie