Amazing Grace en haar poezenparfum

0

Een geur lanceren ver na je pensioengerechtigde leeftijd, dat lijkt me heerlijk. Nog even lekker teren op je bekende naam en daar nog aan wat verdienen. Helaas, mij zal het niet meer lukken. Maar modelegende Grace Coddington presteerde het.

Nou ja, ik zeg wel ‘pensioengerechtigde leeftijd’, maar Grace Coddington is op haar 74-ste nog volop aan het werk.
De bekende creative director van de Amerikaanse Vogue (sinds 1988) heeft een stapje terug gedaan, zodat ze nu iets minder mooie modeproducties maakt. Maar ze is wel meteen een website begonnen, www.gracecoddington.com (waar je muis in een echt muisje verandert) en bewerkt haar memoires uit 2012, die misschien verfilmd worden.

grace_contactkittehGrace parfumfles
Amazing Grace, zoals ze in de modewereld wordt genoemd, heeft ook een parfum uitgebracht, dat haar eigen naam draagt. Grace ruikt naar rozen, omdat Grace’s moeder een rozentuin had ‘en het is nooit in me opgekomen om ergens anders naar te ruiken,’ zoals ze zegt. De geur is samengesteld in samenwerking met  parfumeur Christian Astugevieille van het Franse modelabel Commes des Garçons, en bevat verder perzikbloesem en witte muskus. De fles, van Fabien Baron, heeft een kattenvormige bovenkant want ja, Grace is gek op katten.
Wanneer en of de geur naar Nederland komt, is niet bekend.

Grace Alice groot

 

 

Plaats een reactie

2 reacties

  1. Geplaatst door Marie Louise Terwindt, om Antwoorden

    Wanneer is haar nieuwe geur in Nederland te koop ?

    • Geplaatst door Pia van Boven, om Antwoorden

      Dat is nog niet bekend, ook niet of het überhaupt komt.