Babbelen met Linda Rodin

2

Het komt niet vaak voor dat je een 67-jarige hoort klagen over het feit dat ze met photoshop toch wel wat teveel is bijgewerkt. Dat is wel de reactie van Linda Rodin, modestyliste, model en face-oil expert, naar aanleiding van de fotoshoot voor haar nieuwe parfum.

Rodin’s uniform is een oversized bril, rommelige chignon of vlecht en felgekleurde lippen. Dat klinkt simpel maar in combinatie met haar kledingstijl die het beste omschreven kan worden als ‘bohemian-chic’, is ze een opvallende verschijning. Rodin heeft een en ander van huis uit meegekregen. Moeder Beatrice verliet nooit het huis zonder lipstick, zelfs niet als ze in haar ochtendjas even snel de kinderen naar school reed. Haar passie voor geuren heeft Linda ook van haar moeder. ‘Ze rook naar poeder, pepermunt, sigaretten, fruitig kauwgum en lipstick.’ Linda’s nieuwe parfum Rodin Bis, is dan ook geïnspireerd op de geur van haar moeder. Er hoort een verrukkelijke gezichtsolie bij.
Linda Rodin woont en werkt in Chelsea, New York. Enkele jaren geleden kreeg ze er een ‘roommate’ bij, genaamd Winky, een minipoedel, die het leven zwartharig begon en nu net als zij opgewekt grijs is.

rodin1

 

 

rodin2

Rodin Olio Lusso is een mix van 11 essentiële oliën die samen als gezichtsolie merken voor de droge huid (www.skinsinstitute.nl)

In de video, gemaakt door Albert Moya voor Nowness(www.nowness.com) vertelt de levenslustige 60er wat haar zoal bezighoudt.

Plaats een reactie

1 reactie

  1. Geplaatst door Henriette v.Vlerken, om Antwoorden

    Dank voor jullie filmpje over Linda Rodin. Ze is heel bijzonder ofschoon ik vind dat ze erg op haar hondje is gaan lijken. Haar gezichtsolie is alleen voor de rijken onder ons!