Bruin zonder geur

0

Een enthousiast iemand vertelde mij dat de zelfbruiners van He-Shi in Engeland op nummer 1 staan. Nou, ik wilde zelf weleens zien of dat terecht is.

Eerst scrubben, dan smeren, staat er op de verpakking. En dan mijn bed in, want de zelfbruiner moet 6 tot 8 uur inwerken. Daarna heb je er een week plezier van.
Bij de flink uitgevallen tube Face & Body Tanning Gel wordt een soort washandje geleverd waarmee het spul heel makkelijk aan te brengen is. Dat is al een pluspunt. Tweede plus: het ruikt absoluut niet. Terwijl ik meestal flink wee word van de geur van zelfbruiners.
Pluspunt drie komt de volgende ochtend: een prachtige goudbruine tint, heel egaal en natuurlijk. Geweldig gelukt.

Puur natuur
Het DHA (de bruinende werkstof) in He-Shi is van natuurlijke oorsprong en de producten bevatten geen parabenen of alcohol. Maar vooral dat uitwerken met het washandje vind ik erg prettig. Het is alleen bij de voeten en de haargrens even uitkijken.
Een handig product uit de hele serie is Day tot Day Gradual (€ 19,50) die je elke dag kunt aanbrengen voor een geleidelijk op te bouwen kleurtje. Deze lotion bevat ook stoffen die een bruine kleur langer vasthouden.
Overnight Ageless Tanning Balm (€ 28,-) is bedoeld als nachtcrème, want er zitten verzorgende en anti-ageing stoffen in. Je wordt ’s morgens met een bruin gezicht wakker, en als dat eng lijkt meng je deze lotion met je eigen crème, dan bouwt de kleur voorzichtiger op.
Zo zijn er nog meer zelfbruiners in het He-Shi assortiment, allemaal met verschillend effect. Ook voor mannen prima spul.
Geef je gebruinde huid elke dag een lekkere laag bodylotion, dan houdt het goudbruine kleurtje langer.

Verkrijgbaar via www.skins.nl, zie ook www.he-shi.eu.

He-Shi-Range

 

 

Plaats een reactie