De Ottolenghi moestuin

0

Iedereen in mijn omgeving kookt tegenwoordig Ottolenghi. En waarom ook niet? Het is spannend, gezond en lekker. Echte liefhebbers kunnen binnenkort een workshop Ottolenghi-moestuin volgen om hun favoriete gerechten met superverse ingrediënten te koken.

Aan het Laantje van Buytentwist, op de grens van Overveen en Bloemendaal, ligt het Landje van De Boer: een kleine oase van een kwart hectare waar het hele jaar activiteiten worden georganiseerd die aansluiten bij het ritme van de tuin.
Op zondag 17 april is er van van 10:30 tot 14:00 de workshop Ottolenghi-moestuin. Ofwel: een cursusje instap-model moestuin vol kraakverse, smakelijke ingrediënten voor de Ottolenghi-twist aan je gerechten. Het moestuintje meet maar 1 vierkante meter.

Vers naast je keukendeur
Garden coach Dieuwertje legt in deze workshop uit hoe je zo’n vierkante meter-tuin aanlegt en hoe je ervoor kunt zorgen dat hij vol komt met geurige, kleurige en smakelijke gewassen – hetzij met de lievelingen van Ottolenghi, maar een bed vol theeplanten, of een scharlaken bed kan natuurlijk ook! De droom van verse ingrediënten op een paar passen van je keukendeur komt met Dieuwertjes adviezen binnen bereik.
Om je een voorproefje te geven van wat zo’n mini-moestuintje je op kan leveren, zorgt Dieuwertje voor een lunch van beproefde Ottolenghi-recepten.
De workshop kost € 50,-, Vrienden van het Landje betalen € 40,-. Aanmelden kan via ottolenghibed@landjevandeboer.nl.

Kijk voor meer informatie op www.Landje van De Boer.nl

Tip: bekijk vooral ook de agenda, want op dit Landje worden voortdurend leuke dingen georganiseerd.
Bloemendaalseweg 183, 2051 GA Overveen

Green-bean-salad_1627455c

 

Plaats een reactie