DOE MEER MET JE TABLET

0

Natuurlijk kun je op je Samsung betalingen doen, het weerbericht bekijken en Angry Birds spelen. Maar er kan zoveel meer! We hebben voor je rondgekeken in Google Play en we weten het zeker: dankzij deze apps haal je veel meer uit je tablet – en uit jezelf!

kindleforandroid

Engelstalige literatuur

Lezen doe je natuurlijk al op je Samsung. Via Bol.com/Kobo of Google Books kun je alles binnenhalen en lezen.

Voor Engelse boeken kun je van je tablet een Kindle maken, de reader van Amazon.com. De app Kindle for Android installeer je gratis, de boeken koop je via Amazon.
KINDLEFORANDROID
 

keepass

Wachtwoorden onthouden

Jaja, een dagje ouder, dan is al die wachtwoorden onthouden niet zo makkelijk. Met het programma KeePass kun je al je wachtwoorden veilig en versleuteld opslaan en verbergen achter één hoofdwachtwoord. Niemand kan er meer bij en jij hoeft niets meer te onthouden.

KEEPASS

Treebuider

Stamboom bouwen

Kijk uit dat je niet verslaafd raakt aan de app Family Tree Builder. Urenlang kun je je familiegeschiedenis uitpluizen, een stamboom bouwen, foto’s en historische gegevens toevoegen en uiteraard je hele familie op de hoogte stellen van al je werk.

TREEBUILDER

learnpiano

Piano spelen

Tik op Google Play ‘Piano’ in en het aantal apps met pianotoetsen springt in beeld. Download een app van je keuze en voor je het weet geef je een lekker riedeltje pianomuziek weg.

LEARNPIANO

blendl

Naar de kiosk

De app Blendle wordt weleens de beste app ter wereld genoemd voor het lezen van kranten en tijdschriften. Abonnementen zijn hier verleden tijd: je bladert door meer dan 150 kranten en tijdschriften en je betaalt per artikel.

 

BLENDLE

 

mandala

Zen worden

Al die kleurboeken voor volwassenen die tegenwoordig in de winkels liggen, het is echt een enorme trend. De app Mandala is een gratis anti-stress kleurboek waarmee je vanzelf helemaal Zen wordt. Zoveel tekeningen, zie die maar eens allemaal te kleuren.

MANDALA

tinyflashlight 

Zaklantaarn

Stroomstoring? Kaarsen op? Gelukkig kun je je Samsung als zaklamp gebruiken. Er zijn meer dan 6 apps die je flitser gebruiken om er een felle lichtbundel van te maken en dat kan heel handig zijn als de stroom uitvalt of je je ring onder een kastje hebt laten vallen.

TINYFLASHLIGHT

workout 

Complete workout

Een tikje stijf en stram worden, dat kun je een halt toeroepen met de app Workout Van 7 Minuten. In 7 minuten werk je keihard je hele lijf af met 12 door wetenschappers ontwikkelde oefeningen – meer tijd kost het je niet. De oefeningen zijn pittig, maar na een paar dagen ga je al verschil voelen (€ 3,35)

WORKOUT

24kitchen

Kookinspiratie

Heel makkelijk: uit de gezellige keuken van 24Kitchen komt elke dag een recept naar je toegewaaid. Allemaal goed uitgelegd en vaak met een kookvideo erbij en zelfs met een boodschappenlijstje. Heerlijk, nooit meer piekeren wat je nu weer zult eten.

24KITCHEN

TED

De wereld verbeteren

TED is de naam van een organisatie die fascinerende en inspirerende mensen van over de hele wereld een podium geeft. Op de TED app kun je meer dan 1700 van die Ted-talks afspelen. De visie van onderwijsvernieuwers, technologische genieën, medische buitenbeentjes, business-goeroes, muzieklegendes en nog veel meer.

TED

 

Plaats een reactie