Film onder de sterrenhemel

0

Er wordt druk overlegd over de bestemming die Paleis Soestdijk in Baarn moet krijgen, maar intussen is er al van alles te doen. Op 20, 21 en 22 augustus kun je in de paleistuin bijvoorbeeld naar de zomeravondbuitenbioscoop.

Zomeravond Cinema heet de bioscoop die drie avonden in de paleistuin van Soestdijk is geopend. Aan de vijverrand van de Paleistuin worden films vertoond op een van de grootste ‘airscreens’ van Europa. Vanaf 18.00 uur is de tuin open en kun je je installeren met zelf meegebrachte kleedjes of stoelen. Wil je het feestelijker, dan boek je een VIP-arrangement, bestaande uit een diner in de Oranjerie, ontvangst- en pauze arrangement op het balkon van Juliana en Bernhard en een gereserveerde stoel.
film soestdijk

– Tuin open vanaf 18.00 uur, aanvang film 21.00 uur.
– Toegangsprijs 15 euro p.p., verkrijgbaar via de website.
– VIP-arrangement 39,95 euro p.p., verkrijgbaar via de website.

Het programma
Op donderdag 20 augustus draait de komische film Soof, over de cateraar Soof die alles lijkt te hebben maar toch nog vraagtekens bij haar leven heeft.
Op vrijdag 21 augustus kun je kijken naar The Kings Gardens, het prachtige kostuumdrama met Kate Winslet en Alan Rickman, dat speelt in de tuinen van Versailles.
En op de laatste avond, zaterdag 22 augustus draait Samba, van de makers van de filmklapper Intouchables. Een echte feelgood movie die je onder een sterrenhemel kunt bekijken.

zomeravondcinema logo

 

 

 

Plaats een reactie