Fit en gezond van start!

0

Als je in dit nieuwe jaar van plan bent extra op je gezondheid te letten, lees dan een boek dat bomvol staat met de nieuwste inzichten, testen om zelf te doen en een heleboel tips. We geven er eentje weg!

Werkelijk alle onderdelen van lijf en leden komen aan bod in Check je houdbaarheid, geschreven door Pim Christiaans en Hanny Roskamp. Je slaappatronen, je bloeddruk, het aantal uren dat je zittend doorbrengt, haar, ogen, je darmen en afweer…
Over 31 onderwerpen hebben de auteurs de nieuwste wetenschappelijke inzichten verzameld. Als je ze allemaal tot je neemt en de vele adviezen in dit degelijk geschreven anti-ageing boek opvolgt, zou je een aantal jaren ouder kunnen worden… oké, maar in elk geval fitter ouder worden.
In het boek staan maar liefst 53 zelftesten en geavanceerde check-ups. Als je alle testjes doet en de tips aankruist die voor jou van belang zijn, kun je een persoonlijk masterplan samenstellen voor een – hopelijk – lang en gezond leven. In elk geval kom je te weten hoe jouw ‘houdbaarheid’ ervoor staat.
Let op de soepelheid van je gewrichten, lees over oestrogeen, testosteron en het belang van zelf koken en wie weet krijg je zo wat jaren extra.

Zelf lezen?
We geven 1 exemplaar weg van Check je houdbaarheid. Wil je het boek graag hebben? Mail dan jouw tip om zo lang mogelijk gezond en fit te blijven naar info@greyunlimited.nl. We verloten het boek onder de leukste tips.


Check je houdbaarheid. Je persoonlijke route naar een lang en gezond leven
Pim Christiaans & Hanny Roskamp
Uitgeverij CocoBooks
ISBN: 978-90-79142-20-0
NUR: 860
269 pagina’s, € 19,95, o.a bij www.bol.com

auteurs

De auteurs met hun boek

 

Plaats een reactie

6 reacties

 1. Geplaatst door Nanny de Bruijn-Staal, om Antwoorden

  Gezonde beweging
  Gooi een koekje in de lucht en spring erachteraan

  (Quote van Loesje)

  • Geplaatst door Pia van Boven, om Antwoorden

   Doe jij het voor?

 2. Geplaatst door marianne de braak, om Antwoorden

  De cha cha cha doen met de stofzuiger, schoffel en hark!

 3. Geplaatst door Lia van den Eijnden, om Antwoorden

  Neem een hond! Ben je zelfs in beweging indien het regent

 4. Geplaatst door Lia van den Eijnden, om Antwoorden

  Neem een hond! Ben je zelf in beweging als het regent

 5. Geplaatst door Henriette v.Vlerken, om Antwoorden

  Blijf nieuwsgierig en geinteresseerd, mijd de elektrische fiets, ga veel met jongeren om, altijd een mooi hemdje aan en geen Nivea gebruiken