Het loopt gesmeerd!

0

We geloven niet in sprookjes of wonderen, maar we kunnen de natuur natuurlijk wel helpen om er prettig uit te blijven zien. Fijne crèmes helpen bijvoorbeeld een handje. Grey Unlimited zet een aantal nieuwelingen voor je op een rij.

FOCUS OP DE CELLEN

Als ik alle werkstoffen zou noemen die in de nieuwe Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge crème zijn verwerkt, dan zou je al gauw afhaken. Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge is de opvolger van Sisleÿa Global Anti-Âge en volgens Sisley zorgt de dubbel versterkte formule ervoor dat niet alleen genetisch bepaalde en extrinsieke huidveroudering wordt bestreden, maar dat ook de tekenen van door gedrag bepaalde huidveroudering wordt aangepakt. Het leven dus! Stress, bovenmatige blootstelling aan de zon, slechte eetgewoonten, roken en ga zo maar door. Al deze factoren ontregelen de levenscyclus van de cellen. De nieuwe formule van Sisleÿa creëert als het ware het ‘ideale ecosysteem’ voor de cel met stimulerende werkstoffen, herstellende-, en herstructurerende werkstoffen. En zo zijn al die werkstoffen in deze crème constant bezig om het de cellen zoveel mogelijk naar de zin te maken. De crème is zowel voor de dag en de nacht, heeft een fijne structuur en een aangename subtiele geur. Er hangt wel een aardig prijskaartje aan. 50 ml kost € 360. Maar dan heb je ook een product dat in zijn vorige samenstelling haar effectiviteit echt heeft bewezen.

sisley

WHILE YOU WERE SLEEPING

Philosophy heeft een crème ontwikkeld die ’s nachts wonderen doet: Ultimate Miracle Worker Night. Hierin wordt de geconcentreerde kracht van een serum gecombineerd met de voedende eigenschappen van een crème. En omdat je huid zich ’s nachts herstelt, zit de crème boordevol anti-aging ingrediënten. Waaronder het exclusieve multi-rejuvenation complex waarmee de opbouw van het natuurlijke collageen wordt gestimuleerd, het regeneratie proces wordt verbeterd en allerlei verouderingstekenen worden aangepakt. Het serum zit verborgen in kleine pareltjes die de actieve plantencellen uit de irisbloem bloem bevatten. Ze worden pas aan de crème worden toegevoegd bij het eerste gebruik. Zo wordt de optimale werking van de crème gewaarborgd. En wat is nu fijner om nu eens niet geheel in kreukels wakker te worden, maar met een frisse, uitgeruste, stralende huid (60 ml € 84,39? Overigens komen er in de loop van dit jaar ook nog twee dagcrèmes (Spf 25) en een oogcrème uit in dezelfde serie.

philosophy ultimate worker night_edited-1

JEUGDMOLECULEN

Twee jaar na lancering van Pure Actives in druppelvorm keert Collistar terug naar de basis van deze succesvolle introductie, maar dan met vier crèmes waarin dezelfde ‘jeugdmoleculen’ worden gebruikt: hyaluronzuur, collageen, omega 3 en 6 en glycolzuur.  Hyaluronic Acid Aquagel is een hydraterend concentraat met een liftend effect.  Collagen Cream Balm is vooral verstevigend en als anti-rimpel zeer effectief.  Omega3 + Omega 6 Oil Cream werkt voedend en verzachtend. En tenslotte is er Glycolic Acid Rich Cream die dode huidcellen zachtjes verwijdert. Alle crèmes zijn zo ontwikkeld dat de actieve bestanddelen optimaal doordringen in de huid om het beste resultaat te halen. Ze kunnen zowel op zichzelf als in combinatie met de druppels worden gebruikt (50 ml € 39,95).

collistar

VOOR ALLE DAGEN VAN HET JAAR

Met haar serie 365 Skin Repair is Lancaster al jaren in de weer om de dagelijkse schade van huidveroudering te beperken. Aan het elixer zijn nu 2 dagcrèmes toegevoegd die de oorzaken van huidveroudering met nog meer kracht bestrijden. Ze bieden bescherming tegen het complete lichtspectrum en overige schadelijke milieu-invloeden waarmee de gezichtshuid te maken krijgt. De wetenschappers van Lancaster hebben de crème voorzien van een ‘DNA repair booster’, die het natuurlijke DNA- herstelmechanisme ondersteunt. Een uniek complex beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van zonlicht en dan bevat de crème ook nog een anti-vrije radicalen complex. Completer kan het niet! Zowel  365 Day Cream SPF15 als  365 Rich Day Cream SPF15 voor de droge, gevoelige en vochtarme huid hebben een subtiele rode bessen-bloemengeur en een fijne luchtige textuur die aangenaam aanvoelt en snel in de huid trekt 50 ml € 75).

Lancaster 365 Skin Repair Cream 600 edited-1

 

 

 

Plaats een reactie