Het mag best iets meer zijn!

1

Beetje craquelé huid door de centrale verwarming of het gure weer? Twee nieuwe powerserums zorgen weer voor appelwangen.

Hyaluronzuur is al een paar jaar enorm populair in antiverouderingscrèmes en -injecties. Het zit van nature in het hele lichaam. Hyaluronzuur is onmisbaar voor een gezonde huid en soepele gewrichten. Als we ouder worden, maakt het lichaam minder van deze glucosebouwsteen aan, waardoor de huid droger wordt en gaat rimpelen en waardoor het kraakbeen dunner wordt en gewrichten pijn gaan doen.
Vrij bekend zijn injecties met hyaluronzuur. Het goedje wordt onderhuids ingespoten en vult de huid als het ware van binnenuit op. Dat werkt goed, omdat hyaluronzuur enorm veel vocht aan zich kan binden: tot zes liter water per gram!
Een hyaluronzuur-injectie kan ook worden ingezet bij mensen met artrose of een andere gewrichtsziekte, al helpt dat helaas niet altijd.
En dan is daar natuurlijk het giga-assortiment serums en crèmes dat onmiddellijk is verschenen nadat werd hoe effectief hyaluronzuur voor de huid kan zijn. Het goedje heeft met name effect op de vochtbalans in de huid. Het gaat uitdroging tegen door de watermoleculen uit de hyaluronzuur in de huidcellen te brengen die door het vochtbindend vermogen weer wat opvult. Zo goed als injecties werkt het natuurlijk nooit, maar een gel of serum kan wel effect hebben.

Novexpert brengt Booster Serum, dat naar eigen zeggen de hoogste concentratie hyaluronzuur ter wereld bevat: in een flesje zit het equivalent van 20 injecties. Al het hyaluronzuur is van natuurlijke oorsprong en is er in drie ‘maten’: het grootste verzacht de opperhuid, de middelmaat hydrateert en de kleinste stimuleert diep in de huid de aanmaak van hyaluronzuur en pro-collageen.
Booster Serum kan onder of over andere producten worden gebruikt. Exclusief bij Ici Paris XL, € 64,95 voor 30 ml.

NovexpertHABooster-400x300Van het Zweedse merk Ren komt Instant Firming Beauty Shot. Dit kun je zien als een SOS-gladmaker, je brengt het aan en na een half uur voelt je huid steviger aan. Dit gel-serum bevat twee verschillende hyaluronzuren. Ze werken samen aan een verbeterde stevigheid van de huid, de een op korte en de andere op langere termijn. Beauty Shot kun je over of onder andere producten gebruiken en zelfs over foundation.
Exclusief bij Skins Cosmetics en De Bijenkorf, € 48,- voor 30 ml.

Ren firming beauty shot

Plaats een reactie