Hollands welvaren

0

Cosmetica van eigen bodem is er niet veel. Maar Dr. Van der Hoog houdt het al jaren vol. De dokter heeft voor ons een groot voordeel: hij kent de Hollandse huid.

Dokter Pieter Henricus van der Hoog was echt dokter: dermatoloog. Onze mazzel is dat hij een vrouw huwde die huidproblemen had. Uit pure liefde begon hij in 2013 aan een wereldreis om de beste stoffen te vinden die haar huid zouden helpen.
Jarenlang werkte hij in allerlei inheemse gebieden en uiteindelijk richtte hij back in town in 1935 zijn cosmeticahuis op.
Nog steeds gebruikt Dr. Van der Hoog veel natuurlijke ingrediënten. Het merk is vooral heel groot in maskers, die in allerlei grappige en leuk vormgegeven zakjes worden verkocht. Maar complete lijnen huidverzorging zijn er natuurlijk ook.

Complete verzorging
Nieuw is Age Revitaliser voor de huid van 40+. En niet elke: speciaal voor de Hollandse huid die ouder wordt in ons eigen klimaat van wind en regen.
Vier producten werken tegen vier minder fijne ontwikkelingen: uitdroging, rimpels, bruine vlekjes en een onregelmatig huidoppervlak. Basis is het serum, Age Revitaliser 2in1 serum+crème, dat dat huidoppervlak weer gladder belooft te maken en de elasticiteit verbetert. Allantoïne en sheabutter zijn lekker verzachtend (€ 21,99).
Daarover gaat Age Revitaliser anti-ageing Dagcrème of de Nachtcrème (beide € 22.99). Hiermee is de huid goed beschermd, ze wordt zachter en gladder en beter gevoed. Madeliefjesextract vervaagt de pigmentvlekjes.
Tot slot is er nog Age Revitaliser anti-ageing Oogcrème (€ 16,99) die fijne lijntjes, donkere kringen en wallen aanpakt. De bloedcirculatie wordt bevorderd en dat levert een frissere blik op.
Kijk eens op www.drvanderhoog.nl. Daar kun je ook een huidtest doen en kennismaken met alle andere producten.

DvdH_2in1DISPENSER DvdHnachtcreme_POT Dr van der Hoog

Plaats een reactie