Prikjes voor gevorderden

0

Oké, over die rimpels heb je al tijden geleden een besluit genomen: je laat ze inspuiten of je piekert er niet over.
Lees toch even verder: er kan meer met fillers en botox dan je denkt.

Met botox worden rimpels minder opvallend door de spieren aan te pakken die deze rimpels veroorzaken. Meestal wordt botox ingezet om een boze frons, lachrimpeltjes en kraaienpootjes te verminderen. Fillers worden gebruikt voor het opvullen van wangen en lippen, vaak gecombineerd met het liften van de neusplooi. Maar er zijn meer mogelijkheden, waaronder enkele zeer verrassende.

Liquid lift
De zogenaamde liquid facelift is een vrij nieuw fenomeen. Hierbij worden fillers (zoals het volumegevende hyaluronzuur) hogerop bij jukbeenderen en wangen geïnjecteerd, zodat de neus-lippenplooi en de wangen een beetje worden gelift. Tegelijk worden kin en kaaklijn behandeld, voor een meer jeugdige en zachte uitstraling. Het is dus een echt soort lift, zonder operatie. (zie www.gooischerimpels.nl)

liquid

Een beetje botox
Alle artsen spuiten botox in ‘eenheden’ en behandelen in ‘zones’. Een zone is bijvoorbeeld de fronsrimpel en een andere zone de voorhoofdrimpels. Je betaalt ook in zones. Eén zone is circa 20 eenheden botox. Het nadeel van die dit systeem is dat iedereen  dezelfde hoeveelheid botox toegediend krijgt, terwijl de spierkracht en spieropbouw bij iedereen juist enorm verschilt. Dit geeft het typische ‘botox hoofd’-effect: een té glimmend, strak voorhoofd of wenkbrauwen die te ver uit elkaar staan. De spieren worden te veel geblokt, waardoor er even geen beweging meer mogelijk is. Om dit soort expressieloze voorkomens te vermijden is er nu ‘babybotox’: gewoon een halve hoeveelheid botox voor een subtieler effect (zie www.doctorsatsoap.com).

Droogleggen
Als je last hebt van overmatig transpireren, kunnen warme dagen en moeilijke momenten vervelende zweetmomenten opleveren. Maar dat hoeft niet. Je kunt de zweetproductie wel zes maanden remmen door botox in je oksels te laten spuiten. Dat gebeurt in diverse klinieken, waaronder www.gooischerimpels.nl en www.amstelzijdekliniek.nl.

Botox-oksels.-Amstelzijde-Kliniek
Tandvlees-smile
Ja, als je ouder wordt zakt alles, behalve je tandvlees, dat stijgt op, haha.
Als je je ergert aan een groot stuk tandvlees dat bij het lachen zichtbaar wordt, houd dan niet op met lachen. Er is wat aan te doen. Door een klein beetje botox in de zogenaamde hefspier van de bovenlip te injecteren, kan die spier minder goed aantrekken, waardoor je weer een normalere glimlach hebt. Tenmimste, voor een maand of 3 tot 5 (zie www.doctorsatsoap.com).

 

Plaats een reactie