Kiezen voor grijs

2

Grijs haar is helemaal in, zo in dat zelfs jonge vrouwen er vaak al vrijwillig voor kiezen. En wat blijkt? Met een mooie grijze kleur zie je er helemaal niet ouder uit, integendeel zelfs.

Logisch dat Keune dus een aantal trendkleuren heeft gelanceerd, waaronder maar liefst drie grijze. Of, zoals Keune het zelf zegt: ‘Voor jonge vrouwen die op zoek zijn naar een super koele grijstint, vrouwen die niet met grijs haar door het leven willen tot vrouwen die hun grijze haar willen omarmen.’

grijs

Dit zijn de drie prachtige kleuren:
Polished Concrete: een krachtig, ‘koel’ grijs en een diepe, intense tint. Denk betonnen vloeren.
Classic Pearl: Een combinatie van parel met goud – ietwat blond-grijs dus, geeft een 100% grijsdekking en een heel natuurlijk uitstraling.
Millenium Marble: een prachtige wat donkergrijze tint met een marmer-effect tussen grijs en donker.

Voor meer informatie: http://www.keune.com/nl/

Grote foto: Millennium Marble
Links: Classic Pearl, rechts Polished Concrete

Plaats een reactie

4 reacties

 1. Geplaatst door Henriette v.Vlerken, om Antwoorden

  Dames, wil toch graag even inhaken op jullie belangstelling voor “mooi” grijs haar. Ik heb altijd gevonden, dat daar wel een heel goed, jong gezicht bijhoort anders maakt grijs haar gewoon altijd oud! Afgelopen weekend nog in de bijlage van het Financieel Dagblad, dames op leeftijd met grijs haar en hoe mooi dat wel niet was. Mijn man en ik vonden het helemaal niet mooi en ik ben dolblij dat er goede kappers zijn die mijn eerste grijze haren prachtig kunnen wegwerken!!

  • Geplaatst door Elly van Zutphen, om Antwoorden

   Prima hoor Henriette, smaken verschillen gelukkig en er zijn inderdaad goede kappers die het grijs kunnen wegwerken. Ik weet er alles van!

 2. Geplaatst door agnes, om Antwoorden

  Sinds 3 jaar ben ik noodgedwongen gestopt met haarverf. Opeens een extreme allergie! Enorm veel haarverlies! Echt vreselijk, half kaal. Dermatoloog zei; ‘ mevrouw u heeft een allergie opgebouwd, uw haar laten rusten en het komt goed. Nu weer heel dik vol haar maar… Veel wit. Ik doe nu lowlights en dat bevalt prima! Het voelt nu als een bevrijding. Het is wel zaak om het goed te onderhouden. Je kunt prima lang grijs haar hebben maar wel goed geföhnt. Mijn man vindt het veel beter staan en zei al lang ‘ stoppen met die haarverfrotzooi’.

  • Geplaatst door Pia van Boven, om Antwoorden

   Wij vinden zelf grijs haar ook erg mooi!