Love your SKIN

0

Al jaren zit beautyredacteur Karen van Ede in notitieboekjes te krabbelen bij beautypresentaties. Alle nieuwe producten komen eerst bij haar langs en ze hoort nieuwe ontwikkelingen van de makers zelf. Eindelijk schreef ze het ultieme beautyboek.

Skin heet het boek dat Karen onlangs publiceerde. Allereerst bedoeld voor starters in beautyland, maar ook hét naslagwerk voor iedereen die met haar huid bezig is, van welke leeftijd dan ook.
Van mee-eters tot injectables, van werkstoffen tot vrije radicalen en van grijs haar – jaja – tot zelfbruiners, alles staat erin. Wat je voor je huid kunt doen, en zeker ook wat je kunt laten. Het fijne van Skin is dat het een concreet boek is. Geen zalvende, over-vrouwelijke teksten maar cijfers, weetjes en achtergronden. En een aanrader als er weer eens onbegrijpelijke nieuwe onderstoffen in advertenties staan of als je een ingreep overweegt.
Karen weet alles. Ze is momenteel beauty-editor bij Vogue maar heeft al een bloeiende carrière achter de rug bij onder andere Viva, RED en ELLE.
Als je huid je interesseert, is dit een onmisbaar boek omdat je er werkelijk alles in kunt opzoeken.

Skin, Karen van Ede
€ 16,99
Kosmos uitgevers, www.kosmosuitgevers.nl
ISBN 9789021557953
Ook uitgebracht als e-book

Plaats een reactie

1 reactie

  1. Geplaatst door karen, om Antwoorden

    lieve dames!
    Zulke mooie woorden van twee experts…ik bloos ervan!