Wereldkeukens

6

Al meer dan 100.000 gerechten zijn er al geserveerd op de populaire Market 33 aan de Amsterdamse Zuidas. Nooit van gehoord? Ga er eens heen, want ook ons nieuwe ‘Manhattan’, de Zuidas zelf, is een bezoek waard. En bij Market 33 kun je kiezen uit 10 verschillende ‘restaurants’.

Ruim 35.000 bankiers, advocaten, fiscalisten, secretaresses en consultants zijn vaste gast bij de foodmarkt aan de Zuidas. Maar bewoners, toeristen en foodies komen er net zo graag.
In Market 33 hoef je niet te dringen of lang naar een plaats te zoeken. Er is ruimte genoeg om rustig te zitten werken, met de kids te hangen of aan de bar te borrelen. Je kunt hier ook rustig vergaderen, bijkletsen of een vriendinnenlunch doen. Maar vooral: er zijn tien food stands waar je precies kunt snacken, lunchen of dineren waar je hoofd naar staat.

De wereld rond
Waar je maar zin in hebt: taco of sushi, charcuterie of Hawaiaanse poke’s, biologische soda’s of perfecte cocktails, het is er allemaal. Gelukkig kunnen alle eters ook apart bestellen en aan shared dining doen.
Hieronder een selectie van het ruime aanbod.

Bij Everything On A Stick vind je streetfood aan een stokje uit Hong Kong, India, Vietnam en Thailand.
Bowls & Buns serveert de hippe poke bowl, salade waarin verse vis in blokjes en groente centraal staan, en vers gestoomde soft buns gevuld met malse pulled pork.
Bij That’s Amore maken ze verse pasta’s en sauzen.
In Pita Queen vult de bekende chef Mohamed Mahraoui pita’s met tonijn, quinoa en zelfs pekingeend!
Bij Pomms’ bakken ze frites van biologische aardappelen.
Oishii Sushi serveert prachtige sushi als lekkere lunch, diner of snack.
Grizzl serveert elk gerecht in twee varianten; probeer van de hamburgers en flammkuchen de meat of veggie variant.
Voor traditionele Vietnamese springrolls of een Pho noodle soup zit je goed bij Hello Vietnam.
Lima Zuid serveert hun fameuze ceviche-taco’s en spicy chicken burrito’s.
Of je Spaanse worst lust is een initiatief van een groep Spaanse & Nederlandse vrienden met een passie voor de Spaanse keuken. Zij serveren pinchos, jamon iberico en bocadillos die door hen zelf zijn geïmporteerd uit Spanje.
Voor een vitamineboost ga je naar TrueStory Juicery: pure, frisse en koudgeperste juices en smoothies, 100% bio.
Bij de koffiebar haal je de hemelse koffie van Stooker, lokaal gebrand in Amsterdam Oost. Onze koffie is gewaardeerd met een ruime 8 in de AD koffietest van 2016

Market 33
Zuidas
Claude Debussylaan 33
1082 MC Amsterdam
www.market33.nl

Maandag tot en met vrijdag | vanaf 08.00 ontbijt & koffie | van 11.00 – 21.00 uur delicious food & great drinks (op vrijdag tot 23:00)

 

 

Plaats een reactie