Met schep en snoeischaar

1

Mijn moestuin-ambities gaan al jaren terug. Het begon met zaadjes in kleine potjes, bakjes op het terras en vooral veel aandacht. Met wisselend succes kwam er wat eetbaars uit. Dit jaar pak ik er hulp bij.

Dit jaar heb ik voor het eerst echte volwassen ‘moestuin’ bakken in de tuin staan waar ik mij vol overgave op ga storten. Gelukkig wordt mijn beperkte kennis aangevuld met een fijn boek waarin alle do’s & don’ts staan beschreven over de start van je eigen moestuin. Een moestuin beginnen’  staat vol met handige tips en heldere uitleg voor elke moestuin, zelfs voor balkon of terras. Met het overzichtelijke startprogramma sla je de meeste valkuilen over en een handige jaarplanner zorgt ervoor dat je niet in het verkeerde seizoen iets in de grond zet, dat je wisselende groenten eet en niet bijvoorbeeld een maand lang op worteltjes kauwt. En op twee uitklapspreads zie je voorbeelden van zaaibedden en planning. Ook  gevorderden zullen zeker veel aan dit boek hebben.

moestuin1

moestuin2

moestuin3

Het boek verschijnt op 22 maart bij Kosmos Natuur. Een mooi moment om de eerste voorjaarsplantjes te planten.

 

moestuincover

Een moestuin beginnen van Silke Kluth
Kosmos Natuur
€ 21,99
ISBN: 9789021561783

Plaats een reactie

1 reactie

  1. Geplaatst door marianne de braak, om Antwoorden

    Ik krijg zin om te beginnen!