Over ons

Elly van Zutphen

greyunlimited-elly-van-zutphenElly van Zutphen (1949) is een tijdschriftvrouw pur sang. Ze werkte al vroeg als chef mode- en lifestyleredacteur bij Viva en Marie Claire en in 1997 werd ze hoofdredacteur van Elegance. Beauty, mode, lifestyle, styling en tekst, het gaat haar moeiteloos af. Daarom is ze ook op latere leeftijd nog gevraagd als a.i. adjunct hoofdredacteur en chef mode lifestyle bij Margriet en KnipMODE. Grey Unlimited is een nieuwe uitdaging. Een platform dat perfect aansluit bij haar passies en dat is in deze fase van haar carrière precies datgene waar zij nog ervaring in wil opdoen.

 

Pia van Boven

greyunlimited-pia-van-boven

Pia van Boven (1951) had leren knippen en naaien op de modevakschool en werkte in een winkel toen het bericht kwam dat ze stage mocht lopen bij Avenue. Acht jaar lang werkte ze daar voor rubrieken als beauty, shopping, mode en interieur. Ze deed styling en schreef er teksten bij. In 1980 werd het tijd voor iets nieuws en opende ze een redactie- en tekstbureau, Pia van Boven Producties, dat in de jaren negentig werd omgedoopt tot Mooie Woorden. Het bureau werkte voor alle tijdschriften (onder andere MAN, Elegance, Marie Claire, JAN, Viva) en voor opdrachtgevers als ETOS, DA, de Bijenkorf, Stichting CJP, Kunst en Cultuur Noord-Holland en Dirk van den Broek supermarkten. Twee jaar geleden besloot Pia Mooie Woorden te beëindigen en sindsdien is zij zzp’er. Daardoor heeft zij meer tijd voor een nieuw project: Grey Unlimited.

 

HET LEVEN BEGINT BIJ GRIJS
Grey Unlimited richt zich voornamelijk op de wat oudere vrouw die volop geniet van alle goede, mooie en leuke dingen die het leven haar te bieden heeft.
Een stijlvolle, actieve vrouw met een meer dan gemiddelde belangstelling voor mode, cosmetica, kunst & cultuur, reizen, wonen, gezondheid en culinair.
De onderwerpen die zij aantreft op Grey Unlimited zijn bedoeld ter inspiratie en worden belicht vanuit een persoonlijk perspectief.

De makers van Grey Unlimited geven ruimte aan bezoekers van het platform om alles wat hen boeit en inspireert te delen met anderen. Zo kunnen bezoekers een waardevolle bijdrage leveren aan de inhoud van de site. Uiteraard zullen deze bijdragen – voor plaatsing – door de redactie worden beoordeeld. 
Bij Grey Unlimited is eveneens ruimte gereserveerd voor adverteerders, die door het plaatsen van advertorials een selectieve, welstandige doelgroep kunnen bereiken.

Hier gaat het om!
verwennen / verrassen / ontspannen / prikkelen / humor / kritisch / trendbewust / smaakmakend

Heb je vragen of opmerkingen, stuur dan een email naar info@greyunlimited.nl

Je kunt ons ook volgen op FacebookTwitter en Pinterest

Adverteren op deze site is mogelijk. Denk aan display advertising, advertorials, winacties en meer. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Grey Unlimited kun je mailen naar info@greyunlimited.nl