Shape & Tape

1

De afgelopen dagen bekijk ik mijn gezicht vanuit verschillende invalshoeken in de spiegel. Moet toch echt even testen of het nieuwe serum van Estée Lauder voor meer volume en structuur heeft gezorgd.

Estée Lauder belooft met het  innovatieve  Shape & Fill Expert Serum dat de contouren van het gezicht er beter uitzien en dat ‘de structuur en het volume na twee weken gebruik zelfs een zichtbare transformatie’ hebben ondergaan. Het product zit vol technische, cosmetische snufjes. Zo zorgt de Shaping Technology ervoor dat de natuurlijke fillers die in de huid voor volume zorgen (hyaluronzuur, filaggrine en lipiden) gestimuleerd worden en de huid er dus wat voller uitziet. Een Procollageencomplex herstelt en bevordert de natuurlijke ondersteuning van de huid. En dan wordt ook nog eens de natuurlijke aanmaak van elastine en fibronectine gestimuleerd, waardoor de veerkracht en de stevigheid van de huid toeneemt.

Dat klinkt allemaal veelbelovend, maar uiteindelijk gaat het om het resultaat! Ik leerde tijdens de presentatie hoe ik moest smeren: eerst vanuit de bovenkant van de neusbrug naar het midden van de kin. En vervolgens vanuit ‘het grote hart’: ook weer met de vingers van beide handen van de bovenkant van het voorhoofd tot aan de onderkant van de hals. Die zit er inmiddels goed in! En ik moet zeggen, ik ben blij. De crème heeft een subtiele fris, bloemige geur, smeert goed uit en mijn huid voelt echt zacht en soepel aan. Over de contouren en het volume ben ik ook wat meer tevreden. Tja, een vergelijk met de 41-jarige Eva Mendes (het gezicht van deze New Dimension serie) is zinloos, maar we blijven gewoon ons best doen!

Nog een ander leuk product uit deze serie is  New Dimension Expert Liquid Tape, een soort  coating die je onder het serum aanbrengt op zones van het gezicht waar versteviging extra gewenst is, zoals rond de ogen en langs de jukbeenderen tot de slapen.

Estee Shape and Tape

Serum 50 ml € 135,-, Liquid Tape 15 ml € 70,-

 

Plaats een reactie