Super Steve

3

Drukke dag gehad? Wil je lekker uitpuffen en toch een lekker, voedzaam maal eten? Ga nog even langs bij Steve’s Stove in Amsterdam. Daar haal je de allerlekkerste stoofschotels om thuis van te genieten.

Slow food staat voor lekker langzaam garen en voor maaltijden die het milieu zo min mogelijk belasten. Voor beide kun je met een gerust hart binnenstappen bij een van de drie Steve’s Stove winkels in Amsterdam.
Steve was vroeger een drukbezet man die te weinig tijd had voor zijn liefhebberijen: lang in de keuken staan en heel lekker eten. En omdat drukbezette mensen ook recht hebben op een dagelijkse voedzame en lekkere maaltijd, gooide hij het roer om: hij opende drie winkels in Amsterdam waar zijn favoriete gerechten na lang stoven klaar zijn om opgehaald te worden.
Alle stoofpotten worden bereid met ingrediënten die van zo dichtbij mogelijk komen en waarvan de herkomst bekend is.
Zo kun je genieten van een perfecte boeuf bourguignon, linzen-paddenstoelenstoof, varkensschouder in bier gestoofd of pompoenstoof. Je krijgt er twee bijgerechten bij, zoals puree, gepofte biet of seizoensgroenten. Thuis even opwarmen en klaar.
Kijk voor menu, informatie en adressen op www.stevesstove.nl

 

Kop gevel

 

 

 

Plaats een reactie