Tiensecondenooglift

0

Kleine plakkertjes, groots effect: Wonderstripes veroveren de wereld. Deze stukjes plakplastic liften binnen ja en nee je ogen. Niet blijvend, maar wel spectaculair.

Hangende oogleden, vermoeide ogen of kleine ogen (m/v)? Binnen een paar seconden zijn met een nieuw wondermiddeltje mooie resultaten te behalen.
Een Duits echtpaar ontdekte Wonderstripes in Japan, waar ronde ogen een schoonheidsideaal zijn (natuurlijk alleen maar omdat niemand er daar mee geboren wordt).
Wat is het precies? Wonderstripes zijn maanvorige plakkertjes die in de oogplooi passen. Je plakt ze erop nadat je de huid met een bijbehorende lotion hebt schoongemaakt en ja hoor: doe je ogen open en ze zijn gelift.

Kijk maar op het filmpje.

Even oefenen
Eerlijk is eerlijk: het lukt niet altijd meteen. Je moet even de tijd nemen om te oefenen, want de strips zijn klein en waar precies op de oogplooi moeten ze komen te zitten? Maar het gaat absoluut lukken als je ze probeert wat lager, hoger, meer naar binnen of meer naar buiten te plakken. Met een beetje oefening kun je de strips snel en correct plaatsen.
Als ze eenmaal zitten, kun je je opmaken zoals je gewend bent, met één verschil: breng je oogschaduw deppend op in plaats van strijkend met een kwastje.
Nu is alleen nog de vraag… gebruik je ze elke dag of alleen voor speciale gelegenheden? Dat laatste is wat raar als mensen echt het verschil zien.
Wonderstripes, starterset € 45,-, o.a. via www.wonderstripes.

 

 

modelsWonderstripes

Plaats een reactie