Alpenfris

0
hydratatie

Het cosmeticamerk Valmont houdt zich al jaren bezig met het waterniveau van onze huid en gaat nu zelfs nog een stapje verder. De Hydration lijn werd flink aangepakt. Die richt zich nu op hydratatie à la carte en er zijn twee nieuwe producten aan toegevoegd.

Goede hydratatie helpt tegen huidveroudering en in de loop der jaren zijn er diverse formules ontwikkeld om de vochtbalans van de huid op orde te houden of zelfs te verbeteren. Het Zwitserse merk Valmont is wat dat betreft een voorloper in de strijd. Het stopt al jaren de beste actieve moisturizers in haar crèmes. Onlangs werd de Hydration lijn flink aangepakt en er werden twee nieuwe producten aan toegevoegd zodat ieders beautyritueel geheel op maat kan worden uitgevoerd.
In Azië is ‘layering’ een gebruikelijk ritueel en ook in Europa wint het laag over laag aanbrengen aan populariteit. Dat is dan ook het uitgangspunt van deze lijn: je kunt je eigen combinatie kiezen voor een optimaal resultaat.

hydratatie

Nieuwkomer is  Moisturizing Serum, een combinatie van een serum en moisturizing-emulsie ineen. De textuur van deze crème is geschikt om te ‘layeren’ en te gebruiken met meerdere producten uit de lijn.
Ook nieuw is de Booster. De naam zegt het al, deze vloeibare gel verhoogt het watergehalte van de huid. Het voorziet haar van een zijdezacht laagje dat rimpels direct vervaagt. Volgens Valmont een heerlijke Spa behandeling maar dan voor thuis!
De reeds bestaande producten uit de serie, Priming wit a Fluid, Moisturizing with a Cream en Moisturizing with a Mask hebben een update gekregen. De texturen zijn licht en luchtig en worden goed opgenomen door de huid, zodat ze geschikt zijn om in laagjes te werken. En dan zijn er natuurlijk nog allerlei ingrediënten aan toegevoegd die de structuur van de huid verbeteren, die zorgen voor diepe hydratatie en een algemeen welzijn van de huid.

hydratatie

De Hydration-producten zijn verkrijgbaar bij de betere schoonheidsspecialisten, wellness instituten en bij diverse luxe spa’s. Prijzen van € 98,- tot € 148,- Meer informative www.e-valmont.com

 

 

 

 

 

Plaats een reactie