Welterusten!

0

Terwijl jij ligt te slapen kun je de huid eens flink aan het werk zetten. Die herstelt zich ‘s nachts stukken beter dan overdag en de nieuwe nachtcrèmes geven dat proces een extra duwtje in de rug.

Ook je huid is ’s nachts in rust. Zowel je lijf als de huid hebben dan de tijd om te herstellen: cellen repareren, ‘voedingsstoffen’ opnemen en dode cellen afvoeren. Nachtcrèmes bevatten werkzame stoffen die al die processen ondersteunen; voldoende reden om zo’n lekker actieve crème te kiezen.

Lancaster 365 Skin Repair Night Cream

 

lancaster-365-skin-repair-night-cream-2

365 dagen per jaar moet je huid zich aanpassen aan diverse leefomstandigheden, daar wordt ze moe van. Lancaster heeft een exclusief complex ontwikkeld waarmee het herstel van het natuurlijke DNA wordt gestimuleerd. Als extra boost is de crème versterkt met een melatoninecomplex, een extract-afkomstig uit de schors van de Albizia Julibrissin-boom, waarvan de bladeren zich openen en sluiten afhankelijk van de aanwezigheid van licht. Daarmee wordt de bescherming door antioxidanten  versterkt en krijgen de cellen extra energie. Zo, een hele mond vol, maar dan heb je ook wel alles uit de nacht gehaald (50 ml € 79,-).

Olaz Regenerist

olaz
Mocht je je toevallig afvragen hoe het komt dat Anouk Smulders er de laatste tijd zo uitgerust uitziet, dan kan ik je vertellen dat het feit dat zij ambassadrice is geworden van Olaz Regenerist daar wellicht aan heeft bijgedragen. Olaz vindt dat iedereen tijdloos mooi kan zijn en daar zijn wij het uiteraard mee eens! De Regeneristlijn van dit merk kreeg een nieuwe formule waardoor tekenen van vermoeidheid beter worden bestreden en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Dit gebeurt allemaal ’s nachts met Olaz Regenerist 3-zone verstevigend serum en met de anti-verouderings nachtcrème. Beide producten hydrateren de huid, verbeteren de teint en pakken fijne lijntjes en rimpels aan (beide € 32,99).

Suzanne Kaufmann Night Repair Cream Skin Control

advanced-anti-aging-night-cream

Voor iets heel exclusiefs kun je ’s nachts aankloppen bij Suzanne Kaufmann. Zij werkt met actieve plantaardige ingrediënten uit het Bregenzerwald in de Alpen, combineert dit met  moderne wetenschap en creëerde zodoende een holistische verzorgingslijn waar Night Repair Skin Control deel van uitmaakt. Deze crème vermindert beschadigingen en pigmentverstoringen en bevordert het natuurlijk herstel van de cellen in de uren dat de huid niet wordt blootgesteld aan externe invloeden. Plantaardig cholesterol verbetert de huiddichtheid, vitamine E en co-enzym Q10 beschermen de huid tegen beschadigingen en zo gaat ze er weer stevig en strak uitzien (50 ml € 360,-). Susanne Kaufmann is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Skins Cosmetics en via www.skins.nl.

 

 

Plaats een reactie