Wow, weg is de haaruitgroei!

0

We hebben er al eens eerder iets over geschreven, maar toen was het nergens te vinden. Nu wel, en dat heeft alles met het succes van dit handige hulpmiddel te maken: Color Wow Root Cover Up is overal verkrijgbaar, in meerdere tinten.

wowred

Het slimme haarproduct Wow is bedoeld om uitgroei in je haar te verdoezelen. Het is een waterbestendig poeder dat je pas uitspoelt als het in aanraking komt met shampoo – een regenachtige zomerdag kom je er dus goed mee door! Met een speciaal penseeltje breng je het poeder op de uitgroei aan. Het minerale poeder werkt als een soort  make-up op de aanzet van het haar, de pigmenten vermengen zich met het haar zonder dat het plakkerig of vet wordt. Ideaal voor een snelle touch-up. En als je wat handiger wordt, kun je  er zelfs high- en lowlights mee zetten. De laatste loot aan de WOW boom is speciaal voor roodharigen ( 39,50)

colorwow colorwow1
Te koop bij Skins Cosmetics (www.skins.nl), Solo Hair Bussum, Robert Nederveen Cosmetics Enschede (www.nederveencosmetics.nl) en www.laurent.nl.

 

 

Plaats een reactie

2 reacties

  1. Geplaatst door Lizette, om Antwoorden

    Deze heb ik geprobeerd in blond, viel tegen, dekt bij mij niet goed, glanst ook onnatuurlijk.
    Beter dekt Express Color, al is deze ook niet waterproof. Verkrijgbaar bij Tommyteleshopping, helaas in slechts 3 kleuren verkrijgbaar.

  2. Geplaatst door Mirjam, om Antwoorden

    Ik heb in Laren (ongeveer naast het Singer) WoW gekocht en ik vind het een prachtige uitvinding voor de de uitgroei ik gebruik de kleur volgend op de blonde.